Om Nina Friling

Hei, jeg heter Nina Friling og har over 23 års erfaring som massasjeterapeut. Jeg elsker faget mitt og tilbyr både massasjetimer og medlemskap på Feelgood Eiksmarka. 

Bekkestua Massasje er klinikken min. Som massasjeterapeut behersker jeg flere ulike massasjemetoder og teknikker. Målet er alltid å løse opp og motvirke muskelspenninger. Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som f.eks. vonde skuldre, nakkesperre, ryggvondt, leddbesvær, tennisalbuer, hodepine og mye mye mer.. Hver behandling tilpasses den enkelte kunde. 

Feelgood Eiksmarka er Norges 50. Feelgoodsenter. Her er jeg eier og alle er velkommen til å ta del i vårt helhet­lige trenings­tilbud. Her er det alltid gratis å prøve - kom som du er, gjerne i dine vanlige klær og se hva vi gjør for at du skal finne godfø­lelsen!

💪 Lystbetont trening som du og kroppen din vil elske
🕰 Treningsmuligheter alle dager i året fra kl 07:00 - 23:00
😊 En voksen og hyggelig treningsatmosfære
💜 Fokus på mestring og godfølelse


 

Om meg

Jeg har drevet egen praksis og flere helsesentre gjennom min karriere. I en årrekke har jeg også jobbet med massasje ute hos bedrifter.

Jeg elsker faget mitt og har fått mange muligheter opp gjennom årene. Jeg har blant annet gitt behandling til internasjonale artister når de har vært på turné i Norge - det har vært stas!

Tidligere har jeg holdt mye kurs innenfor pilates og ulike former for massasje. Nå trives jeg godt med å drive Feelgood Eiksmarka og massasjepraksisen min.

 

Bestill din massasjetime eller sjekk ut Feelgood Eiksmarka

 Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!