Om Bekkestua Massasje og Pure Body

Hei, jeg heter Nina og har over 20 års erfaring som massasjeterapeut. Jeg elsker faget mitt og tilbyr både massasjetimer og salg av produkter som vil være gode hjelpemidler til å styrke kroppen i hverdagen din.

Bekkestua Massasje er klinikken min. Som massasjeterapeut behersker jeg flere ulike massasjemetoder og teknikker. Målet er alltid å løse opp og motvirke muskelspenninger. Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som f.eks. vonde skuldre, nakkesperre, ryggvondt, leddbesvær, tennisalbuer, hodepine og mye mye mer.. Hver behandling tilpasses den enkelte kunde. 

Pure Body er nettbutikken min. Her finner du en rekke produkter som vil bidra til å lindre ulike plager. Etter mange år som massasjeterapeut har jeg erfart at kundene mine har behov for ulike verktøy i hverdagen for å avlaste og styrke muskulaturen i kroppen. Det er nettopp derfor nettbutikken Pure Body finnes.

Om meg

Jeg har drevet egen praksis og flere helsesentre gjennom min karriere. I en årrekke har jeg også jobbet med massasje ute hos bedrifter.

Jeg elsker faget mitt og har fått mange muligheter opp gjennom årene. Jeg har blant annet gitt behandling til internasjonale artister når de har vært på turné i Norge - det har vært stas!

Tidligere har jeg holdt mye kurs innenfor pilates og ulike former for massasje. Nå trives jeg godt med å drive Bekkestua Massasje og nettbutikken Pure Body.

 

Bestill din massasjetime, eller finn dine produkter i nettbutikken.