Massasjemeny

Massasje

 

30 min kr. 550,- / 60 min kr. 890,- / 90 min kr. 1.390,-

 

En massasjeterapeut behersker flere ulike massasjemetoder og teknikker som har det felles mål å løse opp og motvirke muskelspenninger.

 

En massasjeterapeut behandler og forebygger muskel- og leddplager ved manuell bearbeiding av muskulatur og bindevev. Formålet er å lindre smerter og andre plager som stammer fra anspent/forkortet muskulatur, herunder myoser og triggerpunkt, øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

 

En massasjeterapeutisk behandling kan derfor variere kraftig fra klient til klient. Hver behandling avsluttes alltid med massasje. Behandlingen kan enten være rettet mot å forebygge plager eller å behandle bestemte problemer som f.eks. vonde skuldre, nakkesperre, ryggvondt, leddbesvær, tennisalbuer, hodepine og mye mye mer..

 

Massasje på arbeidsplassen

 

Pris etter avtale

 

Nedsatt effektivitet, mistrivsel og sykefravær er kostbart. Det å forebygge fravær og nedsatt arbeidsevne samtidig som en bygger trivsel og velvære er ofte mindre kostbart. Bedriftsmassasje er stadig mer brukt som forebyggende helsetiltak. Bedriften kan utgiftsføre kostnadene til forebyggende helsearbeid.

 

Massasjen kan skje enten på medbragt massasjestol eller benk i egnet rom hos bedriften. Det vanligste er 20 minutter på stol eller 30 minutter på benk. Slik får mange tilgang til dette populære tiltaket.

 

Bekkestua Massasje kommer gjerne til dere for en uforpliktende demonstrasjon.

© 2019 Bekkestua massasje

Bærumsveien 207,
1357 Bekkestua

Telefon 908 22 221

 

 

© 2018

Bekkestua massasje